TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  Emekli hekim maaşlarına iyileştirme talep edildi
 Hatay Tabip Odası davası reddedildi
 Kömürlü termik santraller çevreye ve sağlığa zararlıdır.
 Hollanda Kraliyet Tabipler Birliği, Türk hekimlerle/meslektaşlarıyla dayanışma içinde
 Gezi Protestolarında Yaralanan Yurttaşlara Yardım Eden Genç Hekimlerin Davası Hakkında Bilgi Notu: “Cami Davası”
 Taksim Dayanışması Davası 20 Ocak 2015'e ertelendi
 Adana'da Şehir Hastaneleri Paneli düzenlendi
 'Sağlık Çalışanlarında İş Kazaları Ve Meslek Hastalıklarına Yaklaşım' Konulu Sempozyumu Gerçekleşti
 Prof. Dr. Nusret Fişek Etkinlikleri
İndirimler

ÖZEL AYDIN LİSAN KURSLARI
AYDIN BİL DERSANESİ İNDİRİMİ
ÖZSUBAŞI İNŞAAT İNDİRİMİ
ALTIN KÖPÜK CAFE & RESTAURANT
BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,231
Euro : 2,827
IMKB : 79417,13
Altın : 1.231,02

BASIN MENSUPLARI İLE SABAH KAHVALTISI
Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında sağlıkta yaşanan gelişmeleri ve sağlık gündemini değerlendirdi. Toplantıya, Başkan Atay’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

19 Eylül 2011 Pazartesi
ASİSTAN HEKİMLERLE TOPLANTI
AYDIN TABİP ODASI HİZMET BİNASINDA CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ PROF. DR. M. LÜTFİ BAYDAR'IN KATILIMIYLA

16 Eylül 2011 Cuma
OKUL SAĞLIĞINA GEREKEN ÖNEMİ VERMELİYİZ HER OKULA BİR HEMŞİRE.
Okul Sağlığı, öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitimi verilmesi için yapılan çalışmaların tümü olarak tanımlanmaktadır.

14 Eylül 2011 Çarşamba
İYİ HEKİMLİK YOĞUN BAKIMDA…
Dr. İzzettin Türkaslan’ı bilir misiniz? Bu isim size bugünlerde unutmaya başlattığımız bir takım değerleri hatırlattı mı? Yoksa bu ismin hayatınızda hiçbir karşılığı yok mu? Bu kadar kolay mı unuttuk sevgili İzzettin’i ve onun temsil ettiği değerleri?

13 Eylül 2011 Salı
TTBde hekim milletvekilleriyle İLK SOHBET
TTB Merkez Konseyi, TBMM’ye seçilen hekim milletvekilleriyle, bugün (12.07.2011) TTB’de bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu, hekim milletvekillerine davet için gönderdiği yazıda şunlara yer verdi:
“Değerli meslektaşım
Öncelikle seçilerek Meclise girmiş olmanız nedeniyle kutlarım. Türkiye’nin yüklü gündemi sizleri bekliyor. Biz Türk Tabipleri Birliği olarak bu yüklü gündem içerisinde sağlık ve hekimlik ortamına sizlerle birlikte daha özel bir ilgi göstermeyi arzu ediyoruz. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi olarak bu dönem Mecliste yer alan hekim milletvekilleri ile bir araya gelerek tanışmak ve bir “ilk sohbet” yapmak üzere sizleri davet ediyoruz. Yoğun programınız içerisinde vakit ayıracağınız düşüncesiyle, şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım.”
Hekim milletvekillerini TBMM’ye seçilmelerinden dolayı kutlama ve tanışma amacıyla gerçekleştirilen toplantıya, hekim kökenli 40 milletvekilinden 13’ü katıldı. TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu’nun açış konuşmasıyla başlayan “ilk sohbet”te, konuk milletvekilleri de sağlık ortamına ilişkin kısa konuşmalar yaptılar. Toplantıda, daha sıcak bir işbirliği yürütülmesi yönünde ortak görüşler ifade edildi.
Toplantıya katılan milletvekilleri şöyle:
CHP Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AKP Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, CHP Antalya Milletvekili Arif Bulut, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, AKP Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, AKP Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu ve MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru.

“Değerli meslektaşım
Toplantıya katılan milletvekilleri şöyle:

12 Eylül 2011 Pazartesi
Webdesign:cagrikesen - 2011