TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2016 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  Hakikatin kaydını tutan vicdanın sesi hapsedilemez!
 Fincancı, Nesin ve Önderoğlu için özgürlük nöbeti başlatıldı
 Uluslararası sağlık örgütlerinden Cumhurbaşkanı'na mektup: Fincancı, Önderoğlu ve Nesin serbest bırakılsın!
 Yabancı Sağlık Meslek Mensuplarının Türkiye’de Çalışma Koşullarında Neler Değişti?
 Birlikte Kullanım ve İşbirliği Yönetmeliği'nde Ne Değişti?
 Gezi hekimliği yargılanamaz!
 İnsan hakları örgütleri Fincancı, Nesin ve Önderoğlu’nun bir an önce serbest bırakılmasını istedi
 Stratejik personelin eş mazereti hakkı
 ????? ?? ????? ??????? ????????
SAĞLIK VE HUKUK BOYUTUYLA ÇOCUK İSTİSMARI PANELİ

AYDIN ÇEVRE KURULTAYI DEĞERLENDİRME RAPORU

Aydın Çevre Kurultayı Değerlendirme Raporu görüntülemek için tıklayınız..

SAĞLIKTA YALANLAR VE GERÇEKLER 2002-2015

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM

BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

İndirimler

İNGİLİZ KÜLTÜR YABANCI DİL OKULU İNDİRİMİ
İNGİLİZ KÜLTÜR ANAOKULU İNDİRİMİ
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,933
Euro : 3,237
IMKB : 75366,00
Altın : 1.316,20

"T.C." NİN ADI YOK
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı tarafından tüm illerin Halk Sağlığı müdürlüklerine konusu “Tanıtıcı Bayrak ve Tabelalar” olan bir yazı gönderildi. Yazıda kurumunuza bağlı kuruluşlarda (sağlık evi, aile sağlığı merkezi, toplum sağlığı merkezi, halk sağlığı laboratuarı ve halk sağlığı müdürlüğü) kullanılacak tabelaların düzenlenmesinde kıstaslar belirtildi. Bu kıstaslar içerisinde hali hazırda bulunan Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “ T.C.” ibaresinin kaldırılması istendi.

10 Nisan 2013 Çarşamba
17 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞI G(ö)REVDEYİZ
BÖYLE SAĞLIK SİSTEMİ OLMAZ BU Şiddet SonaErs!n

08 Nisan 2013 Pazartesi
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ASİSTAN HEKİMLERİ ŞİDDETE HAYIR DİYOR
2005 YILINDA PROF.DR.GÖKSEL KALAYCININ ÖLDÜRÜLMESİYLE  BAŞLAYAN ,DR.ERSİN ARSLANIN ÖLDÜRÜLMESİ İLE HIZINA DEVAM EDEN, MOBİNG SONUCU İNTİHAR EDEN, YÜREĞİMİZİ SIZLATAN DR. MELİKE ERDEMİN ARAMIZDAN AYRILIŞIYLA  GİTTİKÇE TIRMANAN , PERVASIZLIKTA KENDİNE SINIR TANIMAYAN  ,ŞİDDET GELENEĞİ BÜYÜYOR.

28 MART PERŞEMBE GÜNÜ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE , NÖROLOJİ ABD DA Kİ İKİ ASİSTAN HEKİME ALS HASTASININ YAKINININ SALDIRISI SABRIMIZIN SINIRINI TAŞIRMIŞTIR. BU KAÇINCI BASIN AÇIKLAMAMIZDIR SAYISINI HATIRLAMIYORUZ. VARLIĞIMIZLA ŞİDDET DEVAM EDİYORSA ÖNLÜĞÜMÜZÜ ASIP GİTTİĞİMİZDE HERKES BİZİ SU GİBİ, NEFES GİBİ ARAYACAKTIR. BUNU HERKES BİLMELİDİR.

02 Nisan 2013 Salı
DR. DEVRİM GÜLGÜN VEFAT ETTİ
UMURLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNDE AİLE HEKİMİ OLAN  DR. DEVRİM GÜLGÜN VEFAT ETMİŞTİR.

28 Mart 2013 Perşembe
Ata Soyer İzmir’den Ankara’ya Uğurlandı
19 Mart 2013 tarihinde kaybettiğimiz, Türkiye toplumcu hekim hareketinin öncülerinden, Türk Tabipleri Birliği Eski Merkez Konseyi Üyesi Dr. Ata Soyer için 20 Mart 2013 tarihinde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Derslikler Bölümü Büyük Amfi’de bir tören düzenlendi.

21 Mart 2013 Perşembe
Webdesign:cagrikesen - 2011