TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2014 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  TTB Özel Hekimlik Uygulamaları İle İlgili İllere Ait Katsayılar Belirlendi
 2014 TTB Behçet Aysan Şiir Ödülü için başvuru süresi başladı
 Diyarbakır'da sağlık çalışanlarına bıçaklı-satırlı saldırı
 Nöbet dayatmasına karşı, 'Halk Sağlığı Eğitimleri'
 Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü'nde usulsüz ihale iddialarına soruşturma izni
 TTB, TMMOB'un yanında
 Sağlık Meslek Örgütlerinin Sağlık Bütçesi Eleştirisi
 Bakırköy Ruh ve Sinir EAH asistanlarının eylemi kazanımla sonuçlandı
 TTB’den TMMOB’a destek
İndirimler

ÖZEL AYDIN LİSAN KURSLARI
AYDIN BİL DERSANESİ İNDİRİMİ
ÖZSUBAŞI İNŞAAT İNDİRİMİ
ALTIN KÖPÜK CAFE & RESTAURANT
BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,313
Euro : 2,829
IMKB : 83573,55
Altın : 1.198,43

ASİSTAN HEKİMLERLE TOPLANTI

AYDIN TABİP ODASI HİZMET BİNASINDA CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ PROF. DR. M. LÜTFİ BAYDAR'IN KATILIMIYLA

25 Ekim 2011 Salı
SAĞLIKTA ŞİDDET SON BULMALI…
Bugün Diyarbakır’da ilginç bir dava gerçekleşiyor. Dr. Bahar Özkan’a destek vermek üzere Diyarbakır’dayız.

VAN DEPREMİ, ACIMIZ BÜYÜK, GEREKEN DERSLERİ ÇIKARILMALIYIZ

Van büyük bir deprem yaşadı. Tıpkı daha önce Gölcük, Sakarya, Yalova, Düzce’nin yaşadığı gibi. Yaşlısı, genci, çocuğu yaşamını yitirdi, yüzlerce ölü, binin üzerinde yaralı ve enkazın altında kalan insanlarımız.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ
eta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> eta content="Word.Document" name="ProgId" /> eta content="Microsoft Word 11" name="Generator" /> eta content="Microsoft Word 11" name="Originator" /> ink href="file:///C:\Users\CASPER\AppData\Local\Temp\msohtml1\01\clip_filelist.xml" rel="File-List" />tyle type="text/css">
Her gün bir başka ilimizden şehit haberleri geliyor. Dün Bitlis’ten, bugün Hakkâri-Çukurca’dan yarın bir başka yerden. İnsanlarımız ölüyor, şehit evlerine ateş düşüyor.

19 Ekim 2011 Çarşamba
'Sokak Meclisi' Ankara'da toplandı
  TTB, DİSK, KESK ve TMMOB tarafından düzenlenen "İnsanca Yaşam İçin, Eşit, Özgür, Demokratik Bir Türkiye" mitingi bugün (8 Ekim 2011 Cumartesi) Ankara'da gerçekleştirildi. Mitinge onbinlerce kişi katıldı.

14 Ekim 2011 Cuma
Webdesign:cagrikesen - 2011