TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2015 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  Haydi Taksim 1 Mayıs Alanına!
 TTB Nusret Fişek Halk Sağlığı Hizmet Ödülü
 Eskişehir'de 'Ata Soyer'le Buluşma'
 Çanakkale Kara Savaşlarının 100. Yılında Hekimler Barış İçin Bir Araya Geldiler
 Son torbadan da çalışanlara hak kaybı çıktı!
 TTB'den 1915 olaylarının 100. yılında Ermenistan Tabipler Birliği'ne mektup
 Sağlık Bakanlığı aile hekimlerini işsiz bırakmakla tehdit ediyor!
 TTB'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı açıklaması
 Çocuk Güvenliği Sempozyumu yapıldı
FORUM

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM

BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

İndirimler

ÖZEL AYDIN LİSAN KURSLARI
AYDIN BİL DERSANESİ İNDİRİMİ
ÖZSUBAŞI İNŞAAT İNDİRİMİ
ALTIN KÖPÜK CAFE & RESTAURANT
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,703
Euro : 2,933
IMKB : 86330,13
Altın : 1.186,77

2012 YILI MUAYENE KATSAYISI BELLİ OLDU

2012 YILINDA İLİMİZDE UYGULANAK MUAYENE KATSAYISI 3,80 dir.

28 Aralık 2011 Çarşamba
AYDIN TABİP ODASI BASIN AÇIKLAMASI
                                                                   BASIN AÇIKLAMASI                                                                                                                                  GERÇEKTEN EL İNSAF!!! TBMM ilaç katılım payıyla ilgili yasayı görüşürken, milletvekilleri kendi maaşlarına çok güzel katkı payı zammı yaptılar. Vatandaşlarımız artık sağlık hizmeti alırken muayeneden ilaca kadar daha fazla para ödemesi için yasal düzenlemeyi yapan TBMM’ nin; büyük bir ittifak halinde(kendileri ile ilgili düzenlemeyi hayata geçirmeleri anlamlıdır.

26 Aralık 2011 Pazartesi
AYDIN TABİP ODASI YÖNETİM KURULU BASIN MENSUPLARIYLA AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ
Aydın Tabip Odası 23.12.2011 Cuma günü düzenlediği yemekte sağlık dünyasında geride bıraktığımız 2011 yılında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

26 Aralık 2011 Pazartesi
AYDIN TABİP ODASI YÖNETİM KURULU'NDAN...
BASIN AÇIKLAMASI
Dr. Eralp ATAY, Odamız Yönetim Kurulu Başkanıdır ve uzun yıllardır odamızın değişik kurullarında görev yapmıştır.
-Dört dönem Aydın Tabip Odası Genel Sekreterliği
- Türk Tabipliği Birliği(TTB) Büyük Kongre Delegeliği
- 2000- 2006 yılları arasında da Türk Tabipleri Birliği(TTB) Merkez Konseyi MYK üyeliği görevinde bulunmuştur.

23 Aralık 2011 Cuma
AYDIN SAĞLIK PLATFORMU "SAĞLIK ÖLDÜ,LOKMASINI DAĞITTIK"
AYDIN SAĞLIK PLATFORMU, ATATÜRK MEYDANINDA 21.12.2011 SAAT 12.30 DA AYDIN ATATÜRK MEYDANINDA YAPILAN 663 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEYİ OYLADIKTAN SONRA

21 Aralık 2011 Çarşamba