TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

TTB ODSH Kolu hekimlerle buluşmaya devam ediyor
 Nefret Suçu Mağduru Trans Bireyleri Anma Günü
 İş Bankası’ndan Türk Tabipleri Birliği üyesi doktorlara özel kart
 Sağlığın ve bilimin ticarileştirilmesinde yeni aşama: TÜSEB
 TTB'den Prof. Rennan Pekünlü'ye destek
 TTB, DİSK, KESK ve TMMOB'lu kadınlar Yalvaç'taydı
İndirimler

ÖZEL AYDIN LİSAN KURSLARI
AYDIN BİL DERSANESİ İNDİRİMİ
ÖZSUBAŞI İNŞAAT İNDİRİMİ
ALTIN KÖPÜK CAFE & RESTAURANT
BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,218
Euro : 2,747
IMKB : 83281,80
Altın : 1.205,51

Sağlıkta Parmak Hesabı Olmaz TAM GÜN UYGULAMASI NEDENİYLE YAŞANAN MAĞDURİYETLERİN SORUMLUSU SAĞLIK BAKANLIĞI’DIR
26 Ağustos 2011 günü Adalet Bakanlığı’na ilişkin 650 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin (KHK) içine gizlenerek çıkarılan Tam Gün uygulaması bir buçuk ayını doldurdu. Özellikle onkoloji ve cerrahi branşlarında yol açtığı hasta mağduriyetleri ise devam ediyor. Bu mağduriyetlerin bir nedeni 650 Sayılı KHK’nin yürürlük tarihinden kaynaklanmaktadır.

14 Ekim 2011 Cuma
SAĞLIKTA KISITLAMALAR ve KATKI PAYLARI ARTIYOR…

Gün geçmiyor ki her gün sağlık alanında yeni bir düzenleme karşımıza çıkmasın. Sağlık sistemimizde hızla özelleştirmeye doğru yasal düzenlemeler yapılırken, kısıtlamalar ve katkı payları yaygınlaşmaya başladı.
Taslak halinde olan Kanun Hükmünde Kararname ile sağlık piyasa koşullarına terk edilmeye hazırlanırken, Sağlıkta oluşturulmak istenen “Serbest Bölgelerde” yabancı doktor çalıştırılacaktır.

12 Ekim 2011 Çarşamba
ADÜ TIP FAKÜLTESİ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ TANIŞMA KOKTEYLİ YAPILDI…
05 Ekim 2011 Çarşamba günü Aydın Tabip Odası Hizmet Binasında, ADÜ Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri ile tanışma kaynaşma kokteyli düzenlendi.

07 Ekim 2011 Cuma
EGE BÖLGESİ TABİP ODALARI TOPLANTISI YAPILDI
Ege Bölge Tabip Odaları Toplantısı İzmir Tabip Odası’nın ev sahipliğinde 1-2 Ekim 2011’de Çeşme’de gerçekleştirilmiştir.

06 Ekim 2011 Perşembe
SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME

HENÜZ RESMİ GAZETEDE YAYINLANMAYAN.

38. MADDESİ ÜNİVERSİTE HASTANELERİ İÇİN ÖNEM ARZETMEKTEDİR.

06 Ekim 2011 Perşembe
Webdesign:cagrikesen - 2011