TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2015 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  TTB Heyeti Halk Sağlığı Kurumu Başkanı İrfan Şencan ile görüşecek
 Yine kadınlar, yine emekçiler öldü!
 Öldürülmemiz yakındır!
 TTB İsrail Başbakanı ve Başbakan Yardımcısına mektup gönderdi
 Türk Tabipleri Birliği 66. Büyük Kongresi yapıldı
 TTB üyeleri için indirimli Samsung ürünleri kampanyası
 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Asistanları hak mücadelesinde
 TTB ve TVHB: 'TEK SAĞLIK' konusunda birlikte çalışmaya devam
 TTB'den Sivas Katliamı'nın 22. yılı dolayısıyla anma mesajı
FORUM

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM

BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

İndirimler

ÖZEL AYDIN LİSAN KURSLARI
AYDIN BİL DERSANESİ İNDİRİMİ
ÖZSUBAŞI İNŞAAT İNDİRİMİ
ALTIN KÖPÜK CAFE & RESTAURANT
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,687
Euro : 2,981
IMKB : 81446,91
Altın : 1.162,64

14 MART TIP BAYRAMI RESMİ TÖREN PROGRAMI
14 MART TIP BAYRAMI RESMİ TÖREN BUGÜN SAAT 10.00 DA ATATÜRK KONGRE MERKEZİ MİLETOS SALONUNDA YAPILDI. RESMİ TÖREN PROGRAMINA VALİ, BELEDİYE BAŞKANI, ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ, BARO BAŞKANI, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ BAŞKANLARI,PROTOKOL ÜYELERİ,HEKİMLER TIP ÖĞRENCİLERİ KATILIM GÖSTERDİ.

14 Mart 2012 Çarşamba
14 MART ÇELENK KOYMA TÖRENİ
14 MART TIP BAYRAMI ÇELENK KOYMA TÖRENİ SAAT 09.00 VALİLİK ÖNÜ ATATÜRK ANITINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

14 Mart 2012 Çarşamba
NAZİLLİ TIP BAYRAMI KOKTEYLİ
13.03.2012 SALI GÜNÜ NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ TOPLANTI SALONUNDA TIP BAYRAMI KOKTEYLİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

SAĞLIKTA ŞİDDET PANELİ
12.03.2012 PAZARTESİ GÜNÜ AYDIN ATATÜRK DEVLET HASTANESİ KONFERANS SALONUNDA SAĞLIKTA ŞİDDET PANELİ YAPILDI.

FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ AÇILIŞI
12.03.2012 PAZARTESİ GÜNÜ AYDIN RECEP YAZICIOĞLU KÜLTÜR MERKEZİNDE 14 MART TIP HAFTASI ETKİNLİKLERİ İÇERİSİNDE YER ALAN FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Webdesign:cagrikesen - 2011