TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2016 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  TTB Heyeti sözleşme fesihleri için Halk Sağlığı Kurumu Başkanı ile görüştü
 Aile Hekimleri Bursa'da Buluşuyor
 TTB ve İTO'dan İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği hakkında açıklama
 Türk Tabipleri Birliği - ÖSYM görüşmesi
 Mersin’de sözleşme fesihlerini durdurduk!
 Haseki EAH Enfeksiyon ve Nöroşirurji Asistan Hekimleri 6 ay sonra yeni hastanelerinde
 TTB GYK toplandı
 Hükümeti, Sağlık ve İçişleri Bakanlıklarını bir kez daha göreve davet ediyoruz
 Aile Hekimliğinde işten atmalar başladı
AYDIN ÇEVRE KURULTAYI DEĞERLENDİRME RAPORU

Aydın Çevre Kurultayı Değerlendirme Raporu görüntülemek için tıklayınız..

SAĞLIKTA YALANLAR VE GERÇEKLER 2002-2015

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM

BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

İndirimler

İNGİLİZ KÜLTÜR YABANCI DİL OKULU İNDİRİMİ
İNGİLİZ KÜLTÜR ANAOKULU İNDİRİMİ
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,916
Euro : 3,255
IMKB : 74203,54
Altın : 1.174,30

AŞILAR İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI
Geçtiğimiz 8 yıl süreçte 1. basamakta aile hekimliğine geçildiğinde koruyucu sağlık hizmetlerine sekte vurulacağını bulaşıcı hastalıkların  ve sağlıktaki harcamaların katlanarak artacağını vurgulamıştık. Geldiğimiz süreçte sağlık harcamaları her geçen gün artmakta, ülkenin kaynakları tedavi edici hizmetlere hızla ve katlanarak aktarılmaktadır.

08 Ekim 2012 Pazartesi
ŞİDDET EĞİTİMDE DE SÜRÜYOR!
Toplumsal gerginliğin hat safhaya ulaştığı bir dönemdeyiz. Sağlık alanında bu gerginliğin şiddete dönüştüğünü yıllardır yaşıyoruz. En son olarak Gaziantep’te Dr.Ersin ARSLAN’ın öldürülmesi hafızalardan silinmemiş iken, şiddetin eğitim alanına yansımasını İzmir’de gördük. Öğretmen Rabia Sevilay DURUKAN, görev yaptığı okulda geç kaldığı için idareden geç kağıdı almasını istediği öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

28 Eylül 2012 Cuma
NİHAT SIRDAR'LA SİVRİSİNEK AYDIN'DA

27 Eylül 2012 Perşembe
ADÜ TIP FAKÜLTESİ TIP&KÜLTÜR&SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP&KÜLTÜR&SANAT ETKİNLİKLERİ 26 EYLÜL 2012 ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR.

26 Eylül 2012 Çarşamba
AYDIN TABİP ODASI TEMSİLCİLER KURULU, SEÇİLMİŞ KURULLAR TOPLANTISI
Aydın Tabip Odası Temsilciler Kurulu, Seçilmiş Kurullar Toplantısı 19.09.2012 Çarşamba günü Aydın Tabip Odası Hizmet Binasında yapıldı.

26 Eylül 2012 Çarşamba
Webdesign:cagrikesen - 2011