TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2015 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  Kadınlar Doğum Kontrol Yöntemleri ve İsteğe Bağlı Düşük İçin Sağlık Hizmetine Erişebiliyor mu?
 Cumhuriyet Gazetesi'ne Tehdit Halkın Haber Alma Hakkına Saldırıdır
 Yastayız, isyandayız!
 1 Haziran’da Yas Tutmak, Can Güvenliği İstemek Suç Değil Haktır
 Görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Dr. Kamil Furtun son yolculuğuna uğurlandı
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan başsağlığı mesajı
 1 Haziran 2015 Pazartesi Günü Hastanelerimize Girmiyoruz!
 YASTAYIZ!
 STED Özel Sayısı çıktı
FORUM

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM

BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

İndirimler

ÖZEL AYDIN LİSAN KURSLARI
AYDIN BİL DERSANESİ İNDİRİMİ
ÖZSUBAŞI İNŞAAT İNDİRİMİ
ALTIN KÖPÜK CAFE & RESTAURANT
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,683
Euro : 2,982
IMKB : 82002,18
Altın : 1.190,32

AYDIN SAĞLIK HAKKI MECLİSİ
(MESLEK ODALARI, SİYASİ PARTİLER, SENDİKALAR, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN OLUŞAN) GENEL SAĞLIK SİGORTASI KONUSUNDA,

29 Şubat 2012 Çarşamba
Sağlık Bakanlığı: Aile hekimleri kamu sağlık kurumlarında çalışmamaktadır!
Hazine Müsteşarlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Temmuz 2010 tarihinde Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Tebliği yürürlüğe konulmuştu. Türk Tabipleri Birliği kimi maddelerinin iptali ve yürütmesinin durdurulması için Danıştay’da dava açmıştı.

27 Şubat 2012 Pazartesi
AYDIN SAĞLIK HAKKI MECLİSİ TOPLANTISI
AYDIN SAĞLIK HAKKI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI 23.02.2012 Perşembe günü Aydın Tabip Odası Hizmet Binasında “Sağlık Hakkı Meclisi” toplantısı gerçekleştirildi. Aydında bulanan birçok Sivil Toplum Örgütü yöneticileri, Muhtarlar, Siyasi Parti Yöneticileri, çeşitli dernek ve kurumlardan yöneticilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

24 Şubat 2012 Cuma
AYDIN TABİP ODASI AİLE HEKİMLERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
18 Şubat 2012 Cumartesi günü Aydın Canpide Restaurantta Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Aile Hekimleri ile kahvaltıda buluştu.

18 Şubat 2012 Cumartesi
BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK HİZMETLERİ ARTIK ÜCRETLİ
16.6.2006 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun 68. Maddesi sağlık hizmetlerinden katılım payı alınacak olanlar

31 Ocak 2012 Salı