TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2015 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  Zorla gebelik olmaz!
 Sağlık meslek örgütleri 13 Mart'ta sağlık hizmeti sunulmayacağını açıkladı
 DTB'den ATO davası ile ilgili kutlama mesajı
 Aile hekimleri hakkında başlatılan soruşturmalara ilişkin bilgi
 Sağlık Bakanlığı görüşmeleri
 e-Nabız Hakkında Önemli Uyarı
 Defin nöbetlerine iptal kararı
 Dr. Arzu Çerkezoğlu ve Maltepe Üniversitesi işçileri serbest bırakıldı
 TTB, Adalet Bakanlığı'ndan Şakran Cezaevi'nde inceleme talebinde bulundu
TABİP ODASINA ÜYE OLALIM

BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

İndirimler

ÖZEL AYDIN LİSAN KURSLARI
AYDIN BİL DERSANESİ İNDİRİMİ
ÖZSUBAŞI İNŞAAT İNDİRİMİ
ALTIN KÖPÜK CAFE & RESTAURANT
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,509
Euro : 2,810
IMKB : 84147,51
Altın : 1.218,08

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME-KAMU HASTANE BİRLİKLERİ-TAM GÜN-ŞİDDET TOPLANTISI YAPILDI
22 Kasım 2011 Salı günü Nazilli Devlet Hastanesi Konferans Salonunda  Aydın Tabip Odası, Türk Sağlık Sen Aydın Şubesi ve Ses Aydın Şubesi ile birlikte Kanun Hükmünde Kararname,Kamu Hastane Birlikleri Yasası, Şiddet ve Tam Gün Konulu toplantı yapıldı.

22 Kasım 2011 Salı
AYDIN DEVLET HASTANESİ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME-KAMU HASTANE BİRLİKLERİ-TAM GÜN-ŞİDDET TOPLANTISI YAPILDI

18 Kasım 2011 Cuma günü Aydın Devlet Hastanesi Konferans Salonunda  Aydın Tabip Odası, Türk Sağlık Sen Aydın Şubesi ve Ses Aydın Şubesi ile birlikte Kanun Hükmünde Kararname,Kamu Hastane Birlikleri Yasası, Şiddet ve Tam Gün Konulu toplantı yapıldı.

18 Kasım 2011 Cuma
ADÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME-KAMU HASTANE BİRLİKLERİ-TAM GÜN-ŞİDDET TOPLANTISI YAPILDI

17 Kasım 2011 Perşembe günü ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'n de  Aydın Tabip Odası, Türk Sağlık Sen Aydın Şubesi ve Ses Aydın Şubesi ile birlikte Kanun Hükmünde Kararname,Kamu Hastane Birlikleri Yasası, Şiddet ve Tam Gün Konulu toplantı yapıldı.

18 Kasım 2011 Cuma
KUŞADASI DEVLET HASTANESİ TOPLANTI DUYURUSU
29.11.2011 SALİ SAAT 16.00 DA TOPLANTI SALONUNDA

16 Kasım 2011 Çarşamba
Aydın Sağlık Platformu’nun (Aydın Tabip Odası, Aydın Eczacı Odası, Aydın Diş Hekimleri Odası, Türk Sağlık-Sen Aydın Şubesi, SES Aydın Şubesi) Basın Toplantısı yaptı
Sağlık Bakanlığından Kanun Hükmünde Kararname
                ( Kanunsuz Hukuksuz Keyfi)

Sağlık Bakanlığı, geçen bayram olduğu gibi bu bayram öncesi de; 2 Kasım 2011 tarihli Resmi Gazetenin mükerrer sayısında “Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname”  çıkardı. Kararname sadece Sağlık Bakanlığın teşkilat yapısını yeniden değiştirmekle kalmıyor,  Türkiye sağlık ortamını yeniden oluşturuyor.

16 Kasım 2011 Çarşamba
Webdesign:cagrikesen - 2011