TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2016 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Haluk Özen’e ziyaret
 Dr. Kamil Furtun katledilişinin birinci yılında Samsun’da anıldı
 Zonguldak Kilimli Balçınlar Madencilikte Yapılan İşçi Direnişi ve Açlık Grevi İle İlgili İnceleme ve Gözlem Raporu
 Sağlık Bakanlığı güveni zedeliyor
 TTB Edebiyat Matineleri - Manisa
 Sağlık emekçilerine yönelik hedef gösterme ve karalama kampanyalarına tepki
 Görevi başında katledilişinin birinci yılında Dr. Kamil Furtun’u anıyoruz
 Sağlıkçılar barış ve yaşam için mücadele etmeye devam ediyor
 TTB'den KESK'in bölge mitinglerine destek açıklaması
SAĞLIK VE HUKUK BOYUTUYLA ÇOCUK İSTİSMARI PANELİ

AYDIN ÇEVRE KURULTAYI DEĞERLENDİRME RAPORU

Aydın Çevre Kurultayı Değerlendirme Raporu görüntülemek için tıklayınız..

SAĞLIKTA YALANLAR VE GERÇEKLER 2002-2015

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM

BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

İndirimler

İNGİLİZ KÜLTÜR YABANCI DİL OKULU İNDİRİMİ
İNGİLİZ KÜLTÜR ANAOKULU İNDİRİMİ
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,955
Euro : 3,295
IMKB : 78535,24
Altın : 1.212,68

ZİYARETLERİMİZ
14 MART TIP HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE VEFAT EDEN HEKİMLERİMİZİN AİLELERİNİ VE HASTA HEKİMLERİMİZİ ZİYARET ETTİK.

13 Mart 2013 Çarşamba
14 MART TIP HAFTASI DİDİM KOKTEYLİ
14 MART TIP HAFTASI KOKTEYLİ 12.03.2013 SALI GÜNÜ DİDİM DEVLET HASTANESİNDE GERÇEKLEŞTİ.

13 Mart 2013 Çarşamba
SUNAY AKIN AYDIN'DAYDI
AYDIN TABİP ODASI 14 MART TIP HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE11 MART PAZARTESİ AKŞAMI  SUNAY AKIN'I HEKİMLERLE VE AYDINLILARLA BİR ARAYA GETİRDİ.

12 Mart 2013 Salı
7. FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ
AYDIN TABİP ODASI 7. FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ RECEP YAZICIOĞLU SERGİ SALONUNDA SERGİLENMEKTEDİR. 11-15 MART 2013 TARİHLERİ ARARSINDA ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

12 Mart 2013 Salı
14 MART TIP HAFTASI HEKİMLERLE KAHVALTI
14 MART TIP HAFTASI ETKİNLİKLERİ 10 MART PAZAR GÜNÜ AYDIN TABİP ODASININ ORGANİZE ETTİĞİ KAHVALTIYLA BAŞLADI.

11 Mart 2013 Pazartesi
Webdesign:cagrikesen - 2011