TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2016 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  Sağlık Bakanlığı’ndan Açıklama Bekliyoruz: Kapatılan Hastanelerde Tedavi Gören Hastalar ve Sağlık Çalışanlarının Akıbeti Ne Olacak?
 Ne Askeri Ne Sivil Darbe, Ne Olağanüstü Hal! Acil Demokrasi!
 Ne Askeri Darbe, Ne OHAL!
 CHP Heyeti TTB’yi Ziyaret Etti
 Ölüm Cezası ve Her Türlü Yaşam Hakkı İhlaline Karşıyız
 Adli Muayene ve Raporlama Süreçlerinde Hekimlik Değerlerinden Taviz Verilemez!
 10 Ekim Katliamında Yitirdiklerimizin Anısına Yapılan Saldırıyı Lanetliyoruz
 Demokrasiden Vazgeçilemez
 DEFİN RUHSATLARI İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALDI
SAĞLIK VE HUKUK BOYUTUYLA ÇOCUK İSTİSMARI PANELİ

AYDIN ÇEVRE KURULTAYI DEĞERLENDİRME RAPORU

Aydın Çevre Kurultayı Değerlendirme Raporu görüntülemek için tıklayınız..

SAĞLIKTA YALANLAR VE GERÇEKLER 2002-2015

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM

BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

HEKİMLİK ANDI

HEKİMLİK ANDI (Dünya Tabipleri Birliği Cenevre Bildirgesi, 2006) Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak kabul edildiğim şu anda; Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma, Mesleğimi bana öğretenlere, hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime, Mesleğimi vicdanımla ve onurumla uygulayacağıma, Önceliği her zaman hastamın sağlığına vereceğime, Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma, Tıp mesleğinin yüce geleneklerini ve saygınlığını, bütün gücümle koruyacağıma, Meslektaşlarımı kardeşlerim sayacağıma, Yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin, görevimle hastam arasına girmesine izin vermeyeceğime, İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime, Bana gözdağı veriliyor olsa bile, tıbbi bilgimi, insan haklarını ve birey özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma, Kararlılıkla, özgürce ve onurum üstüne, Ant içerim.
MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

İndirimler

İNGİLİZ KÜLTÜR YABANCI DİL OKULU İNDİRİMİ
İNGİLİZ KÜLTÜR ANAOKULU İNDİRİMİ
Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 3,035
Euro : 3,337
IMKB : 74174,01
Altın : 1.315,70

BASIN AÇIKLAMASI
 Nazilli Devlet Hastanesi’nde çalışan Dr. Bahattin DÜLEK bugün öğleden sonra evinde, kimliği belirsiz kişiler tarafından uğradığı silahlı sonucu dizinden yaralanmıştır. Adliyeye intikal etmiş olayın polis tarafından en kısa sürede aydınlanacağını umuyoruz.

09 Mayıs 2013 Perşembe
TUİK 2011 RAPORLARIYLA AYDIN İLİ DEĞERLENDİRİLMESİ BASIN TOPLANTISI
 AYDIN, TRAKLAR TARAFINDAN KURULMUŞ VE ÖNCELERİ TRALLES ADI İLE ANILMIŞTIR. DEPREMLE YIKILDIKTAN SONRA SPARTALILAR, HİTİTLER, FRİGLER, İYONLAR, LİDYALILAR, PERSLER VE ROMALILAR ZAMAN ZAMAN YÖREDE HAKİMİYETLERİNİ KURARAK KENDİ KÜLTÜRLERİNİ BÖLGEYE TAŞIMIŞ VE YÖRENİN GELİŞMESİNE ÖNCÜ OLMUŞLARDIR.
AYDIN; TARİHİN BİLİNEN DEVİRLERİNDEN BERİ ÇEŞİTLİ UYGARLIKLARA MERKEZ OLMUŞ, ANTİK ÇAĞIN AFRODİSİAS, MİLET, ALİNDA, DİDYMA, NİSA, PRİEN, MAGNESİA GİBİ ÖNDE GELEN KENTLERİNDE SAYISIZ BİLGİN VE BİLGE KİŞİLER YETİŞMİŞTİR.
            AYDIN İLİ, DOĞUDA DENİZLİ, BATIDA EGE DENİZİ, KUZEYDE İZMİR VE MANİSA, GÜNEYDE İSE MUĞLA İLLERİYLE KOMŞUDUR. İL MERKEZİ RAKIMI 65 METRE OLAN, KIYI ŞERİDİ UZUNLUĞU 150 KM Yİ BULAN İLİN YÜZÖLÇÜMÜ 7904 KM2 DİR.
            AYDIN, DOĞU AVRUPA VE ORTA ASYA VE ORTA DOĞU ÜÇGENİNİN TAM ORTASINDA YER ALAN TÜRKİYE’NİN TARIM, SANAYİ VE DIŞ  TİCARET İLE TURİZM FAALİYETLERİNİN BİR ARADA BULUNDUĞU, EKONOMİSİ EN GELİŞMİŞ BÖLGELERDEN OLAN EGE BÖLGESİ İÇİNDEDİR. GÜNÜMÜZDE TARIMSAL FAALİYETLERİN YOĞUNLUĞU VE ÇEŞİTLİLİĞİ, TURİZM OLANAKLARINA SAHİP OLMASI İLİN ÖNEMİNİ GİDEREK ARTTIRMAKTADIR.

08 Mayıs 2013 Çarşamba
AYDIN’DA 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI ŞENLİK HAVASINDA KUTLANDI
 Aydın’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, düzenleme komitesinde Aydın Tabip Odası, Belediye-İş, Eğitim- İş, Tarım Orman -İş, Aydın Ziraat Mühendisleri Odası, Aydın Jeoloji Mühendisleri Odası ve Aydın Alevi Kültür Derneği'nin  bulunduğu etkinlikle kutlandı.

03 Mayıs 2013 Cuma
İŞ, EMEK, ADALET İÇİN 1 MAYIS MİTİNGİ
İŞ, EMEK, ADALET İÇİN

30 Nisan 2013 Salı
Odamız Avukatının 1 Mayısta çalışma ile ilgili görüşlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Sayın Başhekim;
“2429 Sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günleri Hakkında Kanun 2.madde  (D) bendi uyarınca 1 Mayıs günü genel tatil günleri arasında sayılmıştır.

4857 Sayılı İş Kanunun “Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günlerinde Çalışma” başlıklı 44.maddesi  ise Ulusal bayram ve genel tatil günlerinde işyerlerinde çalışılıp çalışılmayacağı toplu iş sözleşmesi veya iş sözleşmeleri ile kararlaştırılır. Sözleşmelerde hüküm bulunmaması halinde söz konusu günlerde çalışılması için işçinin onayı gereklidir.

Bu günlere ait ücretler 47 nci maddeye göre ödenir.”  Şeklinde düzenlenmiştir.

Buna göre  1 Mayıs Genel tatil günlerinden sayılmakla Özel Sektörde İş Kanununa göre çalışan hekimlerimiz bir toplu sözleşmeye ya da yazılı şekildeki bir hizmet sözleşmesine göre çalışıyorlarsa ve toplu iş sözleşmelerinde ya da birebir imzaladıkları hizmet sözleşmelerinde resmi tatil ve bayram günlerindeki çalışmalara özgü bir düzenleme bulunuyorsa bu düzenlemeye tabi olarak 1.Mayıs’ı geçireceklerdir.

30 Nisan 2013 Salı
Webdesign:cagrikesen - 2011