TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2014 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  Avustralya Büyükelçisi Türk Tabipleri Birliği’ni Ziyaret Etti
 Afiliasyon Kervanına Edirne’de Katılıyor
 DİSK, KESK, TMMOB ve TTB’li Kadınlardan Barış Çağrısı
 Eş Durumu Mazeretinde Değişiklik
 Türk Eczacılar Birliği TTB’yi Ziyaret Etti
 Emperyalizmin Ve İktidarın Savaşına Karşı Halklar Barışın Barikatını Kuruyor
 Bir Derleme: Hekimler, TTB Organları ile Yöneticileri Hakkında Gezi Parkı Olayları Nedeniyle Açılan Soruşturma ve Davalar
 Ebola Hastalığı Görülen Ülkelere Ve/Veya Ülkelerden Havayolu Seyahatleri Olduğunda Nelere Dikkat Etmek Gereklidir?
 Ortadoğu’da Savaşı ve Kadın Kırımını Durduralım!
İndirimler

ÖZEL AYDIN LİSAN KURSLARI
AYDIN BİL DERSANESİ İNDİRİMİ
ÖZSUBAŞI İNŞAAT İNDİRİMİ
ALTIN KÖPÜK CAFE & RESTAURANT
BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,159
Euro : 2,840
IMKB : 80312,94
Altın : 1.287,66

ADÜ Asistan Eylemi
09.05.2011 Pazartesi günü ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde ADÜ Tıp Fakültesi Asistanları tarafından gerçekleştirilen ve halen devam etmekte olan eyleme Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eralp ATAY destek olmak için asistanlarla beraberdi.

12 Eylül 2011 Pazartesi
Muayenehanelerle ilgili Tebligat
...

650 Sayılı KHK Hakkında
TTB tarafından KHK’nin hekimlerle ilgili hükümleri hakkında bir bilgi notu hazırlanmıştır.

10 Eylül 2011 Cumartesi
SAĞLIK BAKANIndan DOKTORLARA BAYRAM HEDİYESİ yine TAM GÜN Kanun Hükmünde Kararname içinde
26 Ağustos 2011 Cuma günü Resmi Gazete’de yayımlanan “Adalet Bakanlığı’nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname” içerisine Tam Gün ile ilgili maddeler konulmuştur. Anayasa'ya aykırı bulunan çalışma yasaklarını yeniden getirilmektedir.

10 Eylül 2011 Cumartesi
Tam Gün mü? Ulus ötesi işbirliğine ucuz işgücü mü?
Hükümet; Anayasa Mahkemesi ve Danıştay kararlarına rağmen, “Tam Gün” düzenlemesini, tam da dokuz günlük Bayram tatili öncesinde (zehir etmek istercesine) bu kez Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile getirdi.

Webdesign:cagrikesen - 2011