TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

2014 YILI KATSAYI
 AYDIN TABİP ODASI BİLİM KURULU
Türk Tabipler Birliği Haberleri
Untitled Document  Batman Devlet Hastanesi Acil Serviste Yaralıyı Silahla Öldürdüler!
 TTB Şiddete Sıfır Tolerans Çalışma Grubu Toplantısı Yapıldı
 Ergene Nehri ve Derin Deşarj Projesi İle İlgili Basın Açıklaması
  Asistan Hekimlerin Mücadelesi Birleşiyor, Büyüyor
 Aile Hekimleri Uzun Ve Esnek Çalışmaya Hayır Diyor!
 301 Maden işçisinin iş cinayetinde öldürüldüğü SOMA unutulmamalı!
 Dr. Dilek Tucer'e Tabip Odalarından Destek
 EZİDİ SIĞINMACILARIN DURUMU
 Ezidi Sığınmacılar İçin Acil Çağrı
İndirimler

ÖZEL AYDIN LİSAN KURSLARI
AYDIN BİL DERSANESİ İNDİRİMİ
ÖZSUBAŞI İNŞAAT İNDİRİMİ
ALTIN KÖPÜK CAFE & RESTAURANT
BU ŞİDDET SONA"ERSİN"

MESLEĞİMİZE,MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,SAHİP ÇIKALIM.

MESLEĞİMİZE, MESLEK ÖRGÜTÜMÜZE,GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

TABİP ODASINA ÜYE OLALIM !

Hava Durumu - Piyasalar

Dolar: 2,236
Euro : 2,874
IMKB : 76869,89
Altın : 1.213,72

Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası'nda Değişiklik
Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Genel Şartları ile Tarife ve Talimatında Yapılan Değişiklikler 19 Temmuz 2011 günü Resmi Gazete yayımlanarak 30 Temmuz 2011 tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğü kondu (Değişiklikle ilgili bilgi notu aşağıdadır).

Danıştay 7 Nisan Yönetmeliği’ni durdurdu
Danıştay 10. Dairesi, Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelik'in 12. Maddesinin (e) ve (f) bentlerinin yürütmesinin durdurulmasına karar verdi. Hatırlanacağı üzere bu bentler şöyleydi

TTB Olağan 60. Büyük Kongresi
TTB Olağan 60. Büyük Kongresi 1-2 Temmuz 2011 tarihlerinde Ankara'da toplanmıştır. TTB Merkez Konseyi, Kongreyle ilgili aşağıdaki açıklamayı kamuoyuna iletir.

ONURUMUZA SAHİP ÇIKIYORUZ!
BASIN AÇIKLAMASI:ONUR’UMUZA SAHİP ÇIKIYORUZ!
Prof. Dr. Onur HAMZAOĞLU Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanıdır. Araştırmacı bir bilim insanıdır. Kocaeli Dilovası’nda yaptığı araştırmasında annelerin ilk sütünde ve bebeklerin ilk kakalarında bazı ağır metaller ve eser elementler saptadı, sorumluluk sahibi halkın sağlığını düşünen bir bilim insanı olarak bu bulguları kamuoyu ile paylaştı, kansere bağlı ölümlerdeki artışı gözler önüne serdi. Çözüm önerilerini TBMM sundu. Raporda kan ve dışkıların yanında doğum yapıp çocuk emziren annelerin sütünde bile çinko, demir, alüminyum, kurşun, kadmiyum tespit eder, tehlikenin büyük olduğunu belirtir.

12 Eylül 2011 Pazartesi
ADÜ Asistan Eylemi
09.05.2011 Pazartesi günü ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde ADÜ Tıp Fakültesi Asistanları tarafından gerçekleştirilen ve halen devam etmekte olan eyleme Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eralp ATAY destek olmak için asistanlarla beraberdi.

12 Eylül 2011 Pazartesi
Webdesign:cagrikesen - 2011